Indehaver

Lars Lauridsen,
Wila A/S,

udnævnes hermed til

Årets Æreshåndværker 2020. 

Udnævnelsen sker først og fremmest på baggrund af det helt fantastiske stykke industrihistorie, som Lars Lauridsen med etablering af Wila i 1998 har skrevet i Silkeborg. 

Historien strækker sig fra enkeltmandsvirksomhed med blot en værktøjskasse og servicevogn som eneste aktiv, til internationalt orienteret produktionsvirksomhed mere end 70 medarbejdere på ba-re 22 år, hvilket er helt unikt i en branche, hvor dagligdagen er skarp konkurrence fra hele verden. 

Historien er skrevet i Silkeborg men også for Silkeborg. Lars Lauridsen og Wila A/S er synlig i mange sammenhænge. En ting er at skabe mere end 70 fundtids arbejdspladser i Silkeborg kommune. No-get andet er tilmed at bidrage til unge i erhvervsuddannelse, sport og kultur. Hvert enkelt tiltag til gavn for Wila A/S, men så sandelig også for Silkeborg og dens borgere. 

Lars Lauridsen og Wila A/S er gennemsyret af faglig stolthed, orden og redelighed, godt og vaske-ægte håndværk, men også ydmyghed. 

Lars’ reaktion var, da jeg i det tidligere forår overbragte ham nyheden om valget, at han blot betrag-ter sig selv som en håndværker, der hver morgen møder ind for at gøre sit bedste. 

Det vil vi ikke fortænke ham i men i stedet bekræfte, at det han gør som sit bedste er han umådelig dygtig til. 

Det, og meget mere har gjort det let for en enig bestyrelse i SMVsilkeborg, at hædre Lars Lauridsen som Årets Æreshåndværker 2020. 

Kontakt SMV silkeborg

Du kan sende en mail til SMV silkeborgs kasserer via dette link - han er også webmaster på hjemmesiden!