Årets Æreshåndværker 2022:

En passioneret iværksætter og lokalpatriot er Årets Æreshåndværker 2022. Og går vi lidt længere kan vi tilføje: Viljen til at skabe og gøre noget i og for Silkeborg fylder enormt i arbejdslivet!

Selvom det måske er lokalpatriotismen, der netop i disse dage brænder mest igennem, så må iværksætteri, dygtighed, vilje og ukuelig energi være det overskyggende i en nærmest kometagtig erhvervskarriere, der startede så sent som i 2003 med overtagelsen af legetøjsfirmaet Maki.

Små tyve år senere er mange flere aktiver kommet til. Heriblandt legetøjs-brandet Done by Deer, flere Kop & Kande butikker og senest en stor aktiepost i Silkeborg IF Invest A/S.

Årets Æreshåndværker 2022 er

Niels Bachmann Dahl-Nielsen

Et arbejdsliv er ikke nødvendigvis fastlagt hele vejen. Det er Niels Dahl-Nielsen et levende bevis på. Om end intet fra starten pegede i retning af et forretningsimperium, så kan vi med rette bruge netop dette udtryk om de resultater Niels Dahl-Nielsen har opnået siden 2003.

Om håndværkere tænker vi, at de har flair for at bruge hænder, værktøj eller en kombination af begge til at udføre helt særlige og oftest meget håndgribelige resultater. Hos Niels Dahl-Nielsen ligger håndværket langt mere i at have sansen og gøre indsatsen for at udnytte det maksimale potentiale i de forretninger, brands, produkter og butikker han involverer sig i. Og resultaterne taler for sig selv.

I Niels Dahl-Nielsen har Silkeborg fået endnu en ambassadør, en mand med stor vilje og fokus til gavn for byen og dens indbyggere. En vaskeægte lokalpatriot i ordets bedste betydning, der med godt håndværk har skabt bemærkelsesværdige resultater på rekordtid.

Derfor har det været let for en enig bestyrelse i SMVsilkeborg, at hædre Niels Dahl-Nielsen som Årets Æreshåndværker 2022.

Kontakt SMV silkeborg

Du kan sende en mail til SMV silkeborgs kasserer via dette link - han er også webmaster på hjemmesiden!