Velkommen til lokalt vælgermøde med SMVsilkeborg

det gør en forskel at stemme lokalt!

 

SMVsilkeborg afholder i samarbejde med flere andre lokale aktører, vælgermøde op til FV19 med fokus på den erhvervspolitiske dagsorden:

Silkeborg

Mandag d. 27. maj 2019 kl. 19.00
viaBILER (Ford/Mazda), Kejlstruphøjvej 2, 8600 Silkeborg

og

Kjellerup:

Tirsdag d. 4. juni 2019 kl. 19.00
Arena Midt Kjellerup, Hasselvej 15, 8620 Kjellerup

Nok taler vi landspolitik og nok er den politiske dagsorden allerede skrevet med de velkendte overskrifter, men også de landspolitiske beslutninger skal præges så lokalt som det overhovedet er muligt.

Der er ingen tvivl om, at lokale politikere har et tættere forhold og derfor ofte vil gå lidt længere i bestræbelser på at varetage baglandet – det politiske, men så sandelig også det geografiske i egen baghave. Og der er heller ingen tvivl om, at en del af debatten ofte udspiller sig mellem landsdele efter devisen ”jo flere vi er sammen”.

Derfor bør det være alles interesse, at vi i det midtjyske er så stærkt repræsenteret som overhovedet muligt efter FV19.

På 2 vælgermøder stiller vi yderst relevante og skarpe spørgsmål til panelet. Mød derfor op og få svar på netop dine spørgsmål.

Møderne er gratis, åbne for alle og kræver ingen tilmelding.

SMVsilkeborg har vi bedt ordstyrer Hans Krabbe, chefredaktør på Midtjyllands Avis, om at være særdeles skarp i spørgsmål om bl.a. tilgang til erhvervsuddannelserne, hvor vi i Silkeborg halter efter og slet ikke opfylder de udstukne rammer fra Christiansborg. Også spørgsmål omkring skatteforhold og lokale arbejdspladser kommer under grundig behandling.

Vi glæder os til at byde jer alle velkommen.

Vel mødt!

Et samarbejde mellem:
Erhverv Silkeborg, Silkeborg Bibliotekerne, SMV Silkeborg, Midtjyllands Avis og Arena Midt

Kontakt SMV silkeborg

Du kan sende en mail til SMV silkeborgs kasserer via dette link - han er også webmaster på hjemmesiden!