Byrådsvalget er overstået – med et resultat der overraskede alle – vindere, tabere og rigtig mange vælgere.

Vi var klar over at løbet var tæt. Helle Gade, der sammen med resten af rød blok er båret frem af bl.a. landspolitisk flertal, klimapolitiker og et vingeskudt Dansk Folkeparti mod blå blok og Borgmester Steen Vindum, der på papiret vel havde en reel og fornuftig chance for “four more years”, men tabte overraskende slaget.

Vi ser tilbage på 8 år med Steen Vindum som særdeles aktive og udviklende år for Silkeborg Kommune og dermed lokale SMV’ere. Silkeborg Kommune har taget et gevaldigt hop op af rangstigen i popularitet på erhvervsområdet. Det har SMV-segmentet nydt godt af og derfor efterlader overgangen fra blåt til rødt en naturlig opgave for SMVsilkeborg i, at fastholde retning, initiativer og muligheder som erhvervspolitikken har givet os de seneste 8 år. Og vi skal nok påtage os denne opgave.

Så snart Helle Gade til januar har sat sig i borgmesterstolen går vi i gang. Vi vil invitere den nye borgmester og hendes relevante udvalgsformænd til et dialogmøde om SMV’erne i Silkeborg – borgmesterens syn og hensigter om videreførelse af den linje blå blok har lagt og naturligvis overlevere vores syn på en optimal erhvervspolitik for Silkeborg.

Har du som medlem ønsker, problematikker eller andet relevant stof til den kommunale erhvervspolitik, så skriv dit budskab til formand Ejner Husted. Finder vi det repræsentativt for hvad SMVsilkeborg står for, bringer vi det videre til borgmesteren.

Kontakt SMV silkeborg

Du kan sende en mail til SMV silkeborgs kasserer via dette link - han er også webmaster på hjemmesiden!