Nyt fra SMVsilkeborg
Silkeborg Håndværkerforening

Det er snart et år siden vi på vores ordinære generalforsamling vedtog navneskiftet til SMVsilkeborg, men stadig hænger ”Silkeborg Håndværkerforening” eller bare ”håndværkerforeningen” ved som det, vi i lokalområdet kendes som og det, vi hører i gader, sale og korridorer. Og det er der jo sådan set ikke noget galt i – tværtimod – vi er stadig stolte af vore værdier og den arv, vi har modtaget fra tidligere bestyrelser og medlemmer af foreningen.

Vi er allerede godt i gang med 2020, hvor særligt én opgave overskygger næsten alt andet: Kampen om medlemmerne, der ikke er vundet endnu eller blevet lettere eller for den sags skyld. I bestyrelsen føler vi os bestemt kampklar og gør alt hvad vi kan, men vi vil også gerne have dig/jer med på holdet.

For en del år siden kørte et stort og anerkendt, men måske lidt glemt benzinselskab en TV-reklame kampagne under slogannet: ”Vi vil så gerne være lidt mere kendte”. I SMVsilkeborg har vi det præcis på samme måde. Vi når ikke ud til den spirende underskov af nyetablerede virksomheder, der succesfuldt har deres virke i Silkeborg. Og lige præcis der kan I, kære medlemmer, række os en hjælpende hånd. Vores appel er ganske enkelt: sæt SMVsilkeborg på dagsordenen – bring foreningen på bane så ofte som overhovedet muligt når I er sammen med ligesindede. Kan vi i fællesskab øge kendskabsgraden, kan vi uden tvivl også øge medlemstilgangen.

I 2019 havde vi en lang række gode arrangementer og det følger vi op på 2020. Årets første – vores ordinære generalforsamling d. 22. april – ser vi i bestyrelsen rigtig meget frem til. Som mange sikkert allerede ved, så afholdes generalforsamlingen på College 360 – altså på Silkeborgs nyligt indviede og helt fantastiske erhvervsskole, hvor vi starter arrangementet med en eksklusiv rundvisning på hele den færdige skole. Og efter generalforsamlingen udråber vi igen en Æreshåndværker. Vi ved allerede nu, hvem der løber med titlen, men sædvanen tro forbliver det en hemmelighed indtil dagen oprinder. Men vi tør godt løfte sløret for, at det er en forretningsmand, der på få år har skabt et eventyr og sidst, men ikke mindst en vaskeægte håndværker!

Flere arrangementer kommer til hen over året og vi kan derfor kun opfordre til, at I holder et vågent øje med aktivitetskalenderen og som noget nyt, også vores Face Book side, der netop er etableret. Til nu er der ikke sket alverden på siden (søg og like ”smv silkeborg”), men det kommer – bare vent!

Overordnet har vi rigtig meget at glæde os over og se frem til. Vi har masser af værktøjer i værktøjskassen og muligheder, der kan gøre 2020 til et rigtig godt år for SMVsilkeborg og alle vore medlemmer. Det ser vi frem til.

Rigtig godt forår!

På bestyrelsens vegne

Ejner Husted
formand.

Kontakt SMV silkeborg

Du kan sende en mail til SMV silkeborgs kasserer via dette link - han er også webmaster på hjemmesiden!