Rundvisning på Silkeborgs ny erhvervsskole.

På en meget varm onsdag aften i slutningen af august, åbnede College 360 dørene for næsten 40 fremmødte medlemmer af SMVsilkeborg, der fik en herlig aften. Først med en guidet tur rundt i det store byggeri. Noget er ibrugtaget – andet under indretning og helt tredje ligger stadig under for håndværkernes stræben efter, at kunne aflevere det færdige byggeri om blot 2 måneder.

Mens kyndige rundvisere fra College 360 forklarede og fortalte, måtte de fremmødte koncentrere sig mere end normalt for at fordøje de mange indtryk om ventilationsanlæg i 40-millioner kroners klassen – kilometervis af ledninger og kabler – dobbelt så mange enkelte rum som Versailles slottet i Frankrig – Sky bar og meget andet.

Der er slet ingen tvivl om, at det nye kollegium bliver alt det vi alle havde håbet på – gået og ventet på og, som elever på erhvervsuddannelserne i fremtiden både forlanger og fortjener – det bliver ganske enkelt fantastisk!

Borgmester Steen Vindum.

Efter en rundgang på de godt og vel 24.000 m2 havde vi sat Borgmester Steen Vindum stævne til en debat om kommunes anlægsopgaver for 2020, fordeling af fag / totalentrepriser, udvikling af Silkeborgs erhvervsliv og sidst, men ikke mindst om unges tilgang til erhvervsuddannelserne.

Og en ganske afslappet og veloplagt Borgmester kom godt rundt omkring de fleste af spørgsmålene og nåede også en del svar på andre spørgsmål fra salen. Debatten var bestemt saglig fra alle sider og var det ekstra udkomme, som vi fra SMVsilkeborg ønskede for aftenen, der aldrig blev overophedet (ud over, hvad august-heden denne aften bidrog med) men forholdt sig konstruktiv og ærlig.

Aftenen afsluttedes med højtbelagt smørrebrød.

Stor tak til SMVsilkeborgs medlemmer for et flot fremmøde.

EBH

Kontakt SMV silkeborg

Du kan sende en mail til SMV silkeborgs kasserer via dette link - han er også webmaster på hjemmesiden!