Den 24. maj 2023 deltog mere end 40 medlemmer af SMVsilkeborg i et spændende besøg på den ny lokalpolitistation i Silkeborg.

Efter en rundvisningen  orienterede stationens leder Morten Bukajewitz om arbejdet på politistationen i Silkeborg, der som den eneste politistation i Midt- og Vestjyllands Politi kun dækker en kommune. Man var rigtig glade for at vise stationenen frem fordi man gerne vil aflive myten om at stationen i perioder er ubemandet. Han kunne således berette om at stationen er arbejdsplads for 62 medarbejder, hvoraf to er administrative medens resten i politimedarbejdere, og at politistationen er døgnbemandet.

Specielt blev omtalt at området var det eneste som husede hele tre superligaklubber hvilket indbærer særlige udfordringer fordi kampe kan være særdeles mandskabskræven og fordi opgaver med at servicere kampe skal klares uden ekstra bevillinger. Som eksempel nævnte han at da Brøndby senest spillede i Herning var der 50 betjente i aktion.

Vi fik en rigtig spændende indsigt i lokalpolitiets arbejde af en særdeles veloplagt stationsleder. Der var under besøget en stor spørgelyst, men der var dog ikke lydhørhed for etablering af en SMS-varsling om hvor ATK-bilerne holder.

Kontakt SMV silkeborg

Du kan sende en mail til SMV silkeborgs kasserer via dette link - han er også webmaster på hjemmesiden!