byggeri

Bliv en del af Silkeborgs erhvervspolitiske netværk

I SMV silkeborg arbejder vi for at fremme de små og mellemstore virksomheders vilkår og for at skabe bedre rammer for vores medlemmer og deres virksomheder. Derfor vil vi skabe netværk for erhvervsfolk og fremme erhvervslivets synspunkter samt være med til at præge udviklingen i Silkeborg Kommune til gavn for selvstændige og ejere af små og mellemstore virksomheder.

Det gør vi

I bestyrelsen og foreningen arbejder vi i praksis løbende på at skabe en positiv udvikling, der kan være med til at udvikle erhvervslivet og øge beskæftigelsen i Silkeborg og omegn.

Vi deltager i udviklingsinitiativer samt drøftelser, hvor udvikling og muligheder er på dagsordenen. Herudover er vi medlem af SMV danmark – det nye Håndværksråd, der giver os adgang til et nationalt og internationalt netværk af ligesindede erhvervsfolk, hvor medlemmernes erhvervspolitiske interesser varetages.

Sådan gør vi

Vi arrangerer erhvervspolitiske, virksomhedsfaglige og sociale arrangementer for vores medlemmer. Gennem vores medlemskab af SMV danmark har medlemmerne endvidere adgang til en række konkrete tilbud som juridisk rådgivning, kompetenceudvikling, medlemsrabatter – ud over adgangen til Danmarks største erhvervspolitiske netværk.

Kontakt SMV silkeborg

Du kan sende en mail til SMV silkeborgs kasserer via dette link - han er også webmaster på hjemmesiden!