På Håndværkerforeningens generalforsamlingen i 2017 udnævntes Årets Æreshåndværker.

“Årets Æreshåndværker 2017” er en person der har prøvet både medvind og modvind. Men som altid har holdt fast i de planer der lagt, uanset om omgivelserne mener noget andet.

Det er også en person der med en ihærdig indsats og mange geniale tanker, har udviklet og ændret billedet af Silkeborg for altid.

Det er en person som vi helt sikkert vil se, vil fortsætte med mange geniale tanker og hvor en ihærdig indsats er en selvfølge.

“Årets Æreshåndværker 2017” er person, der har stort øje for de virksomheder han står bag, men også et stort øje til Silkeborg og dennes udvikling og fremtid.

“Årets Æreshåndværker 2017” er ikke kun håndværker af guds nåde, men en håndværker der forstår, at det er vigtigt, at hvis vi løfter i flok og bakker op, så vi når længst. “Årets Æreshåndværker 2017” løfter hans del af opgaverne. Det har givet Silkeborg en hel ny bydel, et nyt stadion, en sjældenhed i Danmark, “et fodboldhold i superligaen med god økonomi”, snart et nyt højhus, og meget andet. Alt sammen løftet med “Godt Håndværk”.

“Årets Æreshåndværker 2017” er:

Kent Madsen fra Henton og Silkeborg IF invest A/S

Kontakt SMV silkeborg

Du kan sende en mail til SMV silkeborgs kasserer via dette link - han er også webmaster på hjemmesiden!