Årets Æreshåndværker 2023:

Prisen Årets Æreshåndværker er stiftet ved SMVsilkeborgs 150 års jubilæum. Vi hædrer derfor i år for 11. gang en person der gennem Godt Håndværk har været med til at sætte Silkeborg på landkortet.

I år føjer vi endnu en yderst markant håndværkværker til mangfoldigheden. En håndværker der i den grad gennem et livslangt virke til glæde for os alle har udført sit håndværk med stor passion – ja man fristes til at ”kald det kærlighed”:

Årets Æreshåndværker 2023 er

Lars Lilholt

Med en helt utrolig karriere har Lars Lilholt glædet alle, der holder af musik. For 55 år siden blev den først sang komponeret og siden er umådelig mange kommet til – ”Kald det kærlighed” fra 1984 vel nok som den største.

Lars Lilholts håndværk har Silkeborg haft glæde af ved adskillige lejligheder, startende i 2004 med melodier og tekster til Asger Jorn-musicalen ”Buttadeo”. I 2011 var det en hyldestsang til Hjejlens 150 års jubilæum – optræden ved indvielse af det genskabte Frihedsmonument i 2014 og i 2020 en særlig komponeret sang til ”Silkeborgs ældste borger” – Tollundmanden.

Alt dette og meget mere til vidner om en dybt passioneret og ægte håndværker – for sin musik, men så sandelig også for Silkeborg.

Det er en stor ære for SMVsilkeborg, at hædre Lars Lilholt som Årets Æreshåndværker 2023.

Kontakt SMV silkeborg

Du kan sende en mail til SMV silkeborgs kasserer via dette link - han er også webmaster på hjemmesiden!