Årets Æreshåndværker 2024:

Prisen Årets Æreshåndværker er indstiftet ved SMVsilkeborgs 150 års jubilæum. Den gives til en person, der gennem veludført håndværk har markeret sig ekstraordinært i en længere periode og særligt i og omkring Silkeborg. Gennem årene har prismodtagerne været vidt forskellige men alle markante på hver deres felt.

I år føjer vi endnu en yderst markant personlighed til rækken, en personlighed som  er gået under offentlighedens opmærksomhed.

Vi skal forestille os Papirfabrikken, Jysk Park, Silkeborg’s nye krisecenter – Thorning skole og mange andre markante byggerier, hvor sirlige streger og kreative tanker er ført ud i virkeligheden af håndværkere gennem hel ekstraordinær byggeledelse.

Årets Æreshåndværker 2024 er

Byggeleder Lene Kristensen fra Sweco Arcitects

Stor faglig ekspertise og professionel tilgang har gjort dig til en vellidt og respekteret byggeleder på nogle af Silkeborgs mest markante og ambitiøse byggerier i nyere tid. Som lusen mellem neglene og ofte på øretævernes holdeplads har du med ydmyghed og et roligt væsen med utrolig effektiv kraft formået at koordinere, motivere og lede det ene byggeri efter det andet med respekt, åbenhed og værdighed overfor alle parter uanset rolle og position. Din dedikation til at sikre, at hvert projekt når sine mål, har gjort en markant forskel i tilblivelsesprocesserne og ikke mindst resultaterne.

Vi er dybt taknemmelige for den tid, energi og lidenskab, du har investeret i vores by. Din beskedenhed og din evne til at arbejde stille bag kulisserne har gjort dig til det helt rigtige valg til titlen Årets Æreshåndværker 2024.

Tak fordi du har vist os, at tilblivelsen af selv det mest storslåede og komplicerede byggeri kan være en skæg og spændende rejse.
Det er en stor ære for SMVsilkeborg, at hædre byggeleder Lene Kristensen som Årets Æreshåndværker 2024.

Kontakt SMV silkeborg

Du kan sende en mail til SMV silkeborgs kasserer via dette link - han er også webmaster på hjemmesiden!